Bog & idéPeter Friehling

Bøger skrevet af Peter Friehling

7 produkter
7 produkter
Airfryer-kogebogen
Airfryer-kogebogenPeter Friehling
279,95 DKK
Hardback
(0)
Airfryer-kogebogen
Grundbogen til Thermomix ®
Grundbogen til Thermomix ®Peter Friehling
249,95 DKK
Hardback
(0)
Grundbogen til Thermomix ®
Sous vide i hverdagen
Sous vide i hverdagenPeter Bernhard Friehling
249,95 DKK
Hardback
(0)
Sous vide i hverdagen
Gæstemad med sous vide
Gæstemad med sous videPeter Friehling
249,95 DKK
HARDBACK
(0)
Gæstemad med sous vide
Grill bedre med Sous vide
Grill bedre med Sous videPeter Friehling
249,95 DKK
Hardback
(0)
Grill bedre med Sous vide
Grundbogen i sous vide
Grundbogen i sous videPeter Bernhard Friehling
279,95 DKK
Hardback
(0)
Grundbogen i sous vide
GRØNT - sous vide
GRØNT - sous videPeter Friehling
249,95 DKK
Hardback
(0)
GRØNT - sous vide

Mere om Peter Friehling

Hvis du er på jagt efter en bog af Peter Friehling, ser du et bredt udbud online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Friehlings bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundbogen til Thermomix ®" udgivet af Turbine - "GRØNT - sous vide" udgivet af Turbine - "Grill bedre med Sous vide" udgivet af Turbine - "Gæstemad med sous vide" udgivet af Turbine Forlaget - "Sous vide i hverdagen" udgivet af Turbine - "Grundbogen i sous vide" udgivet af Turbine

Peter Friehlings bøger

Peter Friehling har seks bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Friehling som hardback. Friehlings bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Grundbogen til Thermomix ®" af Peter Friehling

"Grundbogen til Thermomix ®" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

"GRØNT - sous vide" af Peter Friehling

Hos Bog & idé er "GRØNT - sous vide" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Friehling