Bog & idéSara Beck

Bøger skrevet af Sara Beck

Læs mere om Sara Beck
1 produkter
1 produkter
Dit suveræne liv
Dit suveræne livSara Beck
99,00 DKK
e-bog
(0)
Dit suveræne liv

Mere om Sara Beck

Hvis du leder efter en bog skrevet af Sara Beck, har du et bredt sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Beck.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dit suveræne liv" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Dit suveræne liv" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Sara Becks bøger

Sara Beck har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Becks bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Beck er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dit suveræne liv" af Sara Beck

"Dit suveræne liv" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendals Bogklubber, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Dit suveræne liv" af Sara Beck

Det er muligt at købe Sara Becks "Dit suveræne liv" som e-bog. Hvis du køber "Dit suveræne liv" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Sara Beck