Bog & idéSara Maria Franch-Mærkedahl

Bøger skrevet af Sara Maria Franch-Mærkedahl

Læs mere om Sara Maria Franch-Mærkedahl
5 produkter
5 produkter
Fantasier
FantasierElisa Lykke m.fl.
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Fantasier
Let livet
Let livetPia Callesen
269,95 DKK
Hæftet
(2)
Let livet
Let livet
STREAM
Let livetSara Maria Franch-Mærkedahl
159,95 DKK
Lydbog
(3)
Let livet
Let livet
Let livetSara Maria Franch-Mærkedahl
159,95 DKK
EBOG
(3)
Let livet
Boost dit løb
Boost dit løbGitte Høj
119,95 DKK
EBOG
(0)
Boost dit løb

Mere om Sara Maria Franch-Mærkedahl

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Sara Maria Franch-Mærkedahl. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Franch-Mærkedahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fantasier" udgivet af North Audio Publishing - "Boost dit løb" udgivet af People'sPress

Bøger af Sara Maria Franch-Mærkedahl

Du kan finde to bøger af Sara Maria Franch-Mærkedahl her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Sara Maria Franch-Mærkedahl kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Franch-Mærkedahl er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sara Maria Franch-Mærkedahls "Fantasier"

Det er muligt at købe Sara Maria Franch-Mærkedahls "Fantasier" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af North Audio Publishing.

"Boost dit løb" af Sara Maria Franch-Mærkedahl

Hos Bog & idé er "Boost dit løb" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sara Maria Franch-Mærkedahl