Bog & idéTorben Ulrich

Bøger skrevet af Torben Ulrich

Læs mere om Torben Ulrich
5 produkter
5 produkter
Boldens øjne, værens ben
Boldens øjne, værens benTorben Ulrich
299,95 DKK
Hæftet
(2)
Boldens øjne, værens ben
Sales Governance – Fremtidens salgsledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sales Governance – Fremtidens salgsledelseMogens Bjerre
386,96 DKK
Hæftet
(1)
Sales Governance – Fremtidens salgsledelse
Key account manager
Key Account ManagerTorben Ulrich
119,95 DKK
EBOG
(0)
Key Account Manager
SPRING 50. Frihed og krise
SPRING 50. Frihed og kriseMarianne Barlyng (red.)
169,95 DKK
Paperback
(0)
SPRING 50. Frihed og krise
Kundefokus skaber konkurrencekraft
Kundefokus skaber konkurrencekraftTorben Ulrich
189,95 DKK
e-bog
(0)
Kundefokus skaber konkurrencekraft

Mere om Torben Ulrich

Der findes en del bøger af Torben Ulrich tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Ulrich.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sales Governance – Fremtidens salgsledelse" udgivet af Value Footprint - "Fokus på Freud" udgivet af HansReitzels - "Boldens øjne, værens ben" udgivet af Forlaget Spring - "Et vækkeur i Cecil Taylors flygel" i serien "Bebop" udgivet af Asger Schnacks Forlag - "Jazz, bold & buddhisme " udgivet af Information - "Key account manager" i serien "Kort til viden" udgivet af Børsen - "Kundefokus skaber konkurrencekraft" udgivet af Børsen - "Jazz, bold & buddhisme" udgivet af Information - "1917 Horserødlejren 1947" udgivet af Ådalen - "Stilhedens cymbaler" udgivet af Bebop

Bøger skrevet af Torben Ulrich

Du kan købe ti bøger af Torben Ulrich her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Torben Ulrich bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Ulrich skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Torben Ulrichs "Sales Governance – Fremtidens salgsledelse"

"Sales Governance – Fremtidens salgsledelse" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Value Footprint.

"Fokus på Freud" af Torben Ulrich

"Fokus på Freud" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Ulrich