Bog & idéSkole

LEGO®

Skolestart

Skolestart med LEGO®

LEGO® skoletasker er nogle af markedets bedste skoletasker. De har stor fokus på komfort, pasform og kvalitet. Skoletaskerne kan matches med penalhusene samt det øvrige skoletilbehør, da de samme kendte figurer går igen på tværs af produkterne.

Skoletasker

Se alle skoletasker
Prismatch

Prismatch på skoletasker

Bog & idé garanterer den bedste pris, når du køber en skoletaske. Vi matcher nemlig prisen, hvis du skulle finde skoletasken billigere et andet sted.

Betingelser og vilkår
Skoletaskeguide

Vælg den rette skoletaske

Første skoledag er en rigtig stor dag for både børn og forældre. I Bog & idé glæder vi os til at kunne hjælpe familierne med at finde frem til den helt rigtige taske, der passer til børnenes fysik og praktiske behov i hverdagen, men også har et design, som får smilet frem i børnenes øjne. Vi giver dig gode råd til at finde den rette skoletaske til dit barn.

Skoletaskeguide
Skolestart 2023

Sådan giver du dit barn en god skolestart

Er dit barn snart klar til at starte i skole? Vi har lavet en guide, hvor vi giver dig tips og gode råd til, hvordan du kan forberede barnet bedst muligt på det nye skridt i livet, så de kan trives og tage i mod alt det nye i skolelivet.

Find guiden her
Ergonomiske skoletasker

Ergonomiske skoletasker

En ergonomisk skoletaske er designet til at skåne barnets ryg og dermed mindske risikoen for rygproblemer senere i livet. Tag et kig her på siden, hvor vi har samlet hele udvalget af ergonomiske skoletasker, der vil hjælpe dit barn med at bære sine skolebøger og -udstyr på en sund og behagelig måde.

Find dem her
Tjekliste

Tjekliste til en god skolestart

Hos Bog & idé ved vi, hvor vigtigt det er at komme godt fra start, og derfor har vi udarbejdet denne liste over alle de ting, som barnet har brug for til en god og succesfuld start i skolen.

Find tjeklisten her

Skolestart efter klassetrin

Førskole

Førskole

Find alt til den første tid i skolen her

Se mere
Begynder

Begynder

Find skoletasker og tilbehør til 0.-1. klassetrin

Se mere
Indskoling

Indskolingen

Find skoletasker og tilbehør til 2.-4. klassetrin

Se mere
Mellemtrin

Mellemtrin

Find skoletasker og tilbehør til 5.-6. klassetrin

Se mere
Udskolingen

Udskolingen

Find skoletasker og tilbehør til 7.-9. klassetrin

Se mere

LEGO® skolestart

LEGO® er et af Danmarks mest populære mærker, og det er ikke længere kun de ikoniske firkantede lege klodser, de er kendt for. I dag producere LEGO® nemlig også animationsfilm, computerspil, tasker og skoletilbehør. Motiverne på LEGO® skoletasker er primært de kendte figurer fra animationsfilmene. LEGO® skoletasker og penalhuse er farverige og fantasifulde. I produktionen har LEGO® specielt opmærksomheden rettet mod at fravælge PVC, så deres produkter er fri for dette. Det må siges at være en drøm for alle LEGO® fans. Her på siden kan du se vores store udvalg af LEGO® produkter, som udover skoletasker bland andet inkludere opbevaringskasser, penalhuse, drikkedunke og madkasser. Herudover findes der også LEGO® tasker som rejsetasker og sportstasker.

God skolestart med LEGO®

LEGO® skoletasker er nogle af markedets bedste skoletasker. De har stor fokus på komfort, pasform og kvalitet. Skoletaskerne kan matches med penalhusene samt det øvrige skoletilbehør, da de samme kendte figurer går igen på tværs af produkterne. Så uanset om det er LEGO® Friends, Ninjago eller nogle af de andre ikoniske figurer der hitter, så findes der skoletasker med matchende tilbehør. Det hele startede i 1932, hvor Kirk Kristiansen grundlagde LEGO®. Dengang startede de dog med at producere byggeklodser. Disse skulle bidrage til børns kreativitet gennem leg og læring. Sidenhen er der kommet flere og flere produkter ind i deres sortiment. I dag rummer LEGO® blandt andet LEGO® tasker og penalhuse, der bidrager til den bedste skolestart. LEGO® rummer et bredt sortiment af skoletasker, gymnastikposer og penalhuse, hvor kvalitet, funktionalitet, komfort og ikke mindst deres enestående design fra det sjove univers med LEGO® er i højsædet. Du kan også se alle de seje LEGO. Blandt LEGO® skoletaskerne findes der børnehavetasker helt ned til 3 års alderen. Sortimentet på LEGO® skoletaskerne går helt op til omkring 12 år.

Alle LEGO® skoletasker er udstyret med reflekterende materiale. Herved er dit barns synlighed og sikkerhed sikret i trafikken. I taskerne findes der en rummelig forlomme, som er polstret med termo. Det polstret rum kan holde dit barns madkasse køligere i længere tid, hvis den kommer lige fra køleskabet ned i lommen. Alle taskerne har desuden en sej nøglering i matchende design til tasken. Der findes også en speciel lomme til penalhuset, en aftagelig gymnastikpose samt en sidelomme i net til drikkedunken. Komforten er selvfølgelig også en vigtig del af tasken, og der er derfor tre justerbare stropper samt brystrem på alle LEGO® skoletaskerne. De er heldigvis nemme for dit barn selv at justere, og så er de desuden slidstærke og lettere vandafvisende. Så du vil uden tvivl finde en skoletaske, der matcher dit barns behov.

LEGO® opbevaringskasser

Ud over ting til skolestarten finder du også opbevaringskasser her på siden. Det kan være uoverskueligt med alt det LEGO®, og hvad skal man gøre af det, når man er færdig med at lege med det. LEGO® producere heldigvis også opbevaringskasser, som du kan se her på siden i mange forskellige størrelser og farver. Det er ikke sikkert du vil bruge dem til LEGO®, men så er det jo heldigt at du også kan bruge dem til meget andet. Der findes kasser med skuffer, som måske kan være ideelt til opbevaring af smykker eller små fine tegninger. Ud over de fine ikoniske opbevaringskasser formet som en stor LEGO® Klods, findes der også LEGO® opbevaringshoveder. De kan rumme meget og er desuden sjove at have stående og se på.

Køb dine LEGO® produkter online

En ting er helt sikkert, LEGO® må siges at være en favorit i de fleste hjem. Hvorfor ikke glæde dit barn med en sej LEGO® skoletaske, eller en fin ny madkasse med de seje motiver fra LEGO® universet. Du kan købe alle LEGO® produkterne online og få dem leveret direkte til din dør, eller du kan bestille dem med gratis levering til din lokale Bog & idé butik.